Βιταμίνες για άνδρες για βελτίωση της ισχύος: τα ονόματα των φαρμάκων

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία, περίπου το 90% του ανδρικού πληθυσμού της χώρας μας αντιμετωπίζει προβλήματα με τη σεξουαλική πλευρά της ζωής. Και αυτό ισχύει όχι μόνο για άντρες ώριμης ηλικίας, αλλά και για νέους.

Οι βιταμίνες για τους άνδρες για να βελτιώσουν την ισχύ τους θα βοηθήσουν στην αποκατάσταση της πρώην σεξουαλικής επιθυμίας, θα αλλάξουν τη σεξουαλική ζωή προς το καλύτερο και θα αυξήσουν την πιθανότητα σύλληψης υγιών απογόνων.

Πρόκειται για τις δυνατότητες αυτών των χρήσιμων ουσιών για τις οποίες θα μιλήσουμε.

προβλήματα με την ισχύ στο κρεβάτι

Γιατί προκύπτει ισχύς

Αρκετοί σημαντικοί παράγοντες επηρεάζουν την ανδρική σεξουαλική ορμή. Η μείωση του μπορεί να εξηγηθεί από τους ακόλουθους λόγους:

 • Η παρουσία κακών συνηθειών.
 • Οικολογία.
 • Ασθένειες του νευρικού συστήματος.
 • Ασθένειες του ενδοκρινικού συστήματος.
 • Ασθένειες του καρδιαγγειακού συστήματος.
 • Ανθυγιεινή διατροφή.
 • Γενετικές ασθένειες.
 • Ορισμένα φάρμακα.
 • Στρες.
 • Η έλλειψη ύπνου.
 • Καθιστική ζωή.
 • Να είναι κάποιος υπέρβαρος.

Κάθε ένας από αυτούς τους παράγοντες μπορεί να προκαλέσει ανικανότητα. Κατά κανόνα, παρατηρείται στους άνδρες μετά από 50 χρόνια. Δεδομένου ότι σε αυτή την ηλικία το σώμα αρχίζει να εκκρίνει λιγότερη τεστοστερόνη, κάτι που είναι συνέπεια της ανδρικής ανεπάρκειας

Τι χρειάζεται το σώμα για ανδρική δύναμη

Για να αυξήσετε την ανδρική λίμπιντο, πρέπει να προσθέσετε ορισμένα τρόφιμα στη διατροφή σας. Θα βοηθήσει στην αύξηση της λίμπιντο. Τα προϊόντα που περιέχουν βιταμίνες για τη βελτίωση της δραστικότητας στους άνδρες περιλαμβάνουν τα ακόλουθα:

 • Θαλασσινά.
 • ΞΗΡΟΙ ΚΑΡΠΟΙ.
 • Αποξηραμένα φρούτα.
 • Μέλι.
 • Κρέας.
 • Ψωμί σικάλεως.
 • Σπόροι κολοκύθας.

Προσοχή! Η ακόλουθη συνταγή είναι μια πολύ αποτελεσματική θεραπεία για την ενίσχυση της δραστικότητας. Το μέλι και το τζίντζερ λαμβάνονται σε ίσα μέρη, τότε τα συστατικά πρέπει να αναμιχθούν. Πάρτε 1/2 κουταλάκι του γλυκού τρεις φορές την ημέρα.

Επιπλέον, για να αυξηθεί η δραστικότητα στους άνδρες, οι γιατροί συνιστούν να εγκαταλείψετε αλκοολούχα ποτά, καφέ, αλάτι, διάφορα ενεργειακά ποτά, καθώς και τρόφιμα που περιέχουν υψηλή χοληστερόλη.

Συμβουλή ειδικού

Η λήψη ενός συμπλέγματος βιταμινών και ανόργανων συστατικών θα επιτρέψει στον άντρα να αυξήσει τη στύση του, να ομαλοποιήσει τη φυσική του κατάσταση υγείας και να αυξήσει την ανοσία. Επιπλέον, η διαδικασία γήρανσης επιβραδύνεται.

Μόνο ένας ειδικός θα μπορεί να επιλέξει σωστά βιταμίνες που αυξάνουν τη δραστικότητα.

Οι ειδικοί συμβουλεύουν να παραμείνουν σε ένα προϊόν που περιέχει βιταμίνες Β, ψευδάργυρο, σελήνιο, ιώδιο.Ιδανικά, όταν η δράση του φαρμάκου επεκτείνεται στην ενίσχυση της ασυλίας και στην αλλαγή της σεξουαλικής ζωής προς το καλύτερο.

Πώς να διατηρήσετε την ανδρική δύναμη

Παρά το γεγονός ότι ο εκπρόσωπος του ισχυρότερου σεξ έχει αποκαταστήσει την προηγούμενη σεξουαλική επιθυμία, ένα σημαντικό σημείο είναι η περαιτέρω διατήρησή του. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να ακολουθήσετε μερικούς απλούς κανόνες:

 • Η τακτική σεξουαλική ζωή είναι σε θέση να διατηρήσει την ισχύ. Δεν πρέπει να υπάρχουν μεγάλα διαλείμματα ή υπερβολές εδώ. Είναι σημαντικό να επιλέξετε το «μεσαίο έδαφος».
 • Ένας υγιεινός τρόπος ζωής βοηθά στην αύξηση της ανδρικής λίμπιντο. Ακατάλληλη διατροφή, άγχος, καθιστικός τρόπος ζωής - όλα αυτά επηρεάζουν δυσμενώς την οικεία ζωή ενός άνδρα.
 • Ένας άντρας πρέπει να προσέξει την υγεία του. Ασθένειες όπως υπέρταση ή σακχαρώδης διαβήτης μπορεί να προκαλέσουν ανικανότητα. Και αυτό ισχύει όχι μόνο για τους ηλικιωμένους, αλλά και για τους νέους.

Η επιλογή ενός συμπλέγματος βιταμινών για τη βελτίωση της σεξουαλικής ζωής ενός άνδρα γίνεται καλύτερα με έναν ειδικό προκειμένου να αποφευχθούν πιθανά προβλήματα. Ο γιατρός θα σας βοηθήσει να αποφασίσετε και να δώσετε τις κατάλληλες συστάσεις. Επιπλέον, δώστε προσοχή στην υγεία σας και προσπαθήστε όχι μόνο να έχετε ευχαρίστηση, αλλά και να την παραδώσετε στη γυναίκα σας. Χάρη σε αυτό, η ανδρική δύναμη θα είναι πάντα μαζί σας!

Αξιολόγηση των καλύτερων συμπλοκών βιταμινών για τους άνδρες

βιταμίνες για ανδρική ισχύ

Κανείς δεν θα αρνηθεί τα οφέλη των βιταμινών για το σώμα. Στην εποχή μας της ταχύτητας και του γρήγορου φαγητού, πολλά είναι ανεπαρκή, και ως εκ τούτου προβλήματα υγείας. Εάν ένα άτομο παίρνει λίγα θρεπτικά συστατικά, συχνά αρρωσταίνει, χάνει ζωτικότητα και μεγαλώνει νωρίς. Οι εκπρόσωποι του ισχυρότερου σεξ συχνά παραμελούν την υγεία τους. Και οι βιταμίνες είναι σημαντικές για τους άνδρες με τον ίδιο τρόπο όπως και για τις γυναίκες.

Αυτό το άρθρο αποκαλύπτει το θέμα των βιταμινών για ενήλικες άνδρες με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες. Ακολουθούν πληροφορίες σχετικά με τα στοιχεία που χρειάζονται, ποια είναι τα οφέλη από καθένα από αυτά.

Παρέχει συμβουλές για την επιλογή των ναρκωτικών. Συστάσεις δίδονται σε διαφορετικές ηλικιακές κατηγορίες εκπροσώπων του ισχυρού μισού της ανθρωπότητας.

Πώς να κάνετε τη σωστή επιλογή

πώς να επιλέξετε βιταμίνες για ανδρική ισχύ

Η αγορά του πρώτου φαρμάκου που συναντάτε, ελπίζοντας ότι θα σας βοηθήσει από οτιδήποτε στον κόσμο, είναι ανόητο. Είναι σημαντικό να επιλέξετε τις σωστές βιταμίνες. Και για αυτό πρέπει να λάβετε υπόψη πολλούς παράγοντες. Για παράδειγμα, όπως:

 • χαρακτηριστικά του τρόπου ζωής, της διατροφής
 • ηλικία;
 • η παρουσία ή απουσία χρόνιων παθήσεων.

Υπάρχουν πολλά φθηνά και αποτελεσματικά φάρμακα στη σύγχρονη φαρμακευτική αγορά. Είναι σε θέση να λύσουν μια μεγάλη ποικιλία προβλημάτων υγείας ή να γίνουν μια αξιόπιστη πρόληψη. Και υπάρχουν ακριβές εισαγόμενες μάρκες.

Πρέπει να θυμόμαστε ότι το κόστος και η χώρα προέλευσης δεν είναι πάντα δείκτης ποιότητας. Συχνά συμβαίνει ότι τα εγχώρια, προσιτά κεφάλαια είναι καλύτερα από τα ξένα.

Επομένως, είναι αδύνατο να επικεντρωθούμε μόνο σε αυτόν τον παράγοντα. Εκτός από την αγορά χωρίς να φαίνονται δημοφιλή, ευρέως διαφημιζόμενα προϊόντα.

Εξάλλου, ένα προϊόν υψηλής ποιότητας δεν κρύβεται απαραίτητα πίσω από ένα φωτεινό "περιτύλιγμα".

Όποιος πηγαίνει σε φαρμακείο χωρίς ιατρική συνταγή από ιατρό, χωρίς να γνωρίζει ποιες βιταμίνες να επιλέξει, πρέπει να προσεγγίσει το ζήτημα με τη μέγιστη ευθύνη. Είναι απαραίτητο να μελετήσετε τις οδηγίες, δίνοντας προσοχή στην ημερομηνία έκδοσης, στη διάρκεια ζωής. Αναλύστε τη σύνθεση (είναι πολύ πιθανό ότι για αυτόν τον συγκεκριμένο άνθρωπο κάποιο συστατικό αντενδείκνυται ή δεν απαιτείται).

Προετοιμασίες που καλύπτουν το 100% της ημερήσιας πρόσληψης, ένας άντρας του οποίου η διατροφή είναι ισορροπημένη, δεν χρειάζεται να πίνει βιταμίνες. Μετά από όλα, παίρνει πολλά χρήσιμα στοιχεία από το φαγητό. Εδώ, τα σύμπλοκα βιταμινών και ανόργανων συστατικών είναι κατάλληλα, παρέχοντας στο σώμα το 50 τοις εκατό των απαραίτητων ουσιών.

Αμιγώς αρσενικές βιταμίνες

βιταμίνες για άντρες σε φρούτα

Όποιος πιστεύει ότι οι εκπρόσωποι των ισχυρότερων και ασθενέστερων φύλων χρειάζονται τα ίδια θρεπτικά συστατικά, κάνουν λάθος. Οι ειδικοί προσδιορίζουν τις απαραίτητες βιταμίνες για την υγεία των ανδρών. Εδώ είναι οι καλύτερες βιταμίνες για το ανδρικό σώμα:

 1. Ε. Υποστηρίζει τα αιμοφόρα αγγεία, δίνει ζωτικότητα, βελτιώνει την ισχύ.
 2. Γ. Μειώνει τα επίπεδα χοληστερόλης. Είναι πολύ σημαντικό για τους άνδρες που καπνίζουν.
 3. Β. Απαραίτητο για τα νεύρα, το ουροποιητικό σύστημα, την όραση.
 4. A. Ενεργοποιεί την παραγωγή τεστοστερόνης, προλαμβάνει τον καρκίνο, αυξάνει την ισχύ. Πρέπει να περιλαμβάνεται στο συγκρότημα πολυβιταμινών για άνδρες.

Ο καθημερινός κανόνας των βιταμινών: E - 22, 5 g; C - 60 mg; Β - 25 mg; Α - 3 mg. Αυτοί οι δείκτες πρέπει να λαμβάνονται υπόψη κατά την επιλογή ενός φαρμάκου.

Σχόλιο! Οι άνδρες δεν πρέπει να αγοράζουν συγκροτήματα με σίδηρο (ειδικά με υψηλή περιεκτικότητα σε σίδηρο)! Αυτό το στοιχείο χρειάζεται περισσότερο από τις γυναίκες. Η περίσσεια του στο ανδρικό σώμα βλάπτει το καρδιαγγειακό σύστημα.

Η επίδραση των βιταμινών δεν εξαρτάται μόνο από τη μάρκα, τη σύνθεση, την τιμή…. Ένας πολύ σημαντικός παράγοντας είναι η ηλικία του άνδρα. Θα πρέπει επίσης να λαμβάνεται υπόψη κατά την αγορά ναρκωτικών. Ετσι:

 1. Τα καλύτερα σύμπλοκα βιταμινών για άνδρες που δεν έχουν ξεπεράσει το σημάδι των 40 ετών είναι εκείνα που ενεργοποιούν τη σύνθεση πρωτεϊνών, ενισχύουν τους μύες, ρυθμίζουν τα ορμονικά επίπεδα και βελτιώνουν την ποιότητα του σπέρματος. Αυτά περιλαμβάνουν B, A, E.
 2. Μεταξύ των βιταμινών για τους άνδρες μετά από 40 χρόνια, το C είναι το προβάδισμα. Τα αντιοξειδωτικά κατά της γήρανσης είναι πολύ σημαντικά.
 3. Οι βιταμίνες για τους άνδρες μετά από 50 χρόνια είναι A, B12, C, E, που διατηρούν τη νεολαία και προλαμβάνουν μολυσματικές ασθένειες. Βοηθούν επίσης στη διατήρηση της δραστικότητας. Αλλά πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη βιταμίνη D, η οποία δεν παράγεται πλέον στο δέρμα, όπως και πριν. Η έλλειψή του οδηγεί σε προβλήματα με τα δόντια, τα οστά, τα νύχια, την καρδιά. Ένα παρόμοιο σύνολο βιταμινών απαιτείται μετά από 60 χρόνια.

Στη νεολαία, τα σύμπλοκα θρεπτικών ουσιών λαμβάνονται μάλλον για προφύλαξη. Και όσο πιο υψηλής ποιότητας είναι, τόσο λιγότερες είναι οι πιθανότητες να "πάρετε" χρόνιες παθήσεις από το γήρας. Εάν δεν ήταν δυνατόν να διατηρηθεί η υγεία, χρειάζονται ιδιαίτερα βιταμίνες.

Διαχωρισμός κατά σκοπό

Τα περισσότερα προϊόντα με βάση τα ανόργανα άλατα και τις βιταμίνες κατηγοριοποιούνται ως «ειδικότητα». Αν και υπάρχουν καθολικά - γενική προληπτική δράση. Εδώ δίνεται έμφαση στην ομάδα Β και τη βιταμίνη C.

Υπάρχουν συγκροτήματα για αθλητές και μόνο άτομα που οδηγούν σε έναν ενεργό σωματικό ή διανοητικό τρόπο ζωής. Τα παρασκευάσματα περιέχουν σελήνιο, βιταμίνες Α, Β, Γ, Δ και Ε. Σύμπλοκα με υψηλή περιεκτικότητα σε Β1 και Β12 θα βοηθήσουν από την κόπωση, το χρόνιο στρες, την κατάθλιψη. Μπορείτε να τα πιείτε ξεχωριστά. Αυτές είναι φθηνές βιταμίνες. Το αποτέλεσμα θα είναι αρκετά απτό.

Όποιος πάσχει από αναπαραγωγικές ασθένειες ή ασχολείται με την πρόληψή τους πρέπει να γνωρίζει ότι η βιταμίνη Ε για δραστικότητα είναι μια πραγματική σωτηρία. Και το φάρμακο πρέπει να επιλεγεί με υψηλή περιεκτικότητα σε αυτό. Είναι επίσης σημαντικό να λαμβάνετε συμπλέγματα με σελήνιο και ψευδάργυρο, τα οποία βελτιώνουν τη σεξουαλική λειτουργία.

Υπάρχουν ειδικά προϊόντα για τα μαλλιά και το δέρμα. Εάν έχετε προβλήματα με το τελευταίο, πρέπει να πίνετε βιταμίνη Η κάθε μέρα. Μπορείτε επίσης να αγοράσετε γενικά συγκροτήματα υγείας στα φαρμακεία. Αυξάνουν την ασυλία, βοηθούν στην καταπολέμηση διαφόρων ασθενειών. Περιέχουν βιταμίνες B, C, D.

Οι παρακάτω πληροφορίες θα σας βοηθήσουν να συγκρίνετε συγκεκριμένα φάρμακα και να βρείτε αυτά που χρειάζονται περισσότερο. Περιγράφει λεπτομερέστερα τα συγκροτήματα για διαφορετικούς σκοπούς. Δίδονται οι κύριοι τύποι.

Βιταμίνες "από τον κήπο"

Οι καλύτερες βιταμίνες λαμβάνονται από τα τρόφιμα. Κάθε άνθρωπος πρέπει να το θυμάται αυτό και να παρακολουθεί τη διατροφή του.

Έτσι, για παράδειγμα, το ιχθυέλαιο για δραστικότητα είναι πραγματική πανάκεια. Παρουσία τέτοιων προβλημάτων και για την πρόληψή τους, πρέπει να τρώτε περισσότερο σολομό, ρέγγα και άλλους εκπροσώπους των "φολιδωτών" ειδών. Για να βελτιώσετε τη δραστικότητα και την ποιότητα του σπέρματος, θα πρέπει επίσης να στηρίζεστε σε πατάτες, γλυκά φρούτα, μαϊντανό, κρεμμύδια, σπανάκι, κόλιαντρο, φαγόπυρο, μαργαριτάρι κριθάρι και χυλό κεχρί.

Η πιο ακριβή πηγή βιταμίνης C από φαρμακείο με λεμόνι, μανταρίνι ή σταφίδα δεν είναι σύγκριση. Θα ενισχύσουν το ανοσοποιητικό σύστημα, θα θεραπεύσουν τα κρυολογήματα. Τα καρότα είναι η πλουσιότερη πηγή φυσικής βιταμίνης Α. Αυγά, φράουλες, φαγόπυρο, θαλασσινά κ. λπ. - περιέχει αφθονία βιταμινών Β. Αυτά είναι μόνο μερικά παραδείγματα.

Συμβουλή! Είναι προτιμότερο να παίρνετε βιταμίνες, μιλώντας εικονικά, "αποπτέρωση από τον κήπο" από ό, τι αγοράσατε στο φαρμακείο. Επομένως, συνιστάται να μελετήσετε τους πίνακες που περιγράφουν το περιεχόμενο των θρεπτικών συστατικών σε ορισμένα προϊόντα και, στη συνέχεια, να συνθέσετε τη διατροφή σας βάσει αυτών των πληροφοριών.

Εν κατακλείδι, θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι οι καλύτερες βιταμίνες είναι κατάλληλες για εσάς προσωπικά. Συνιστάται να τα επιλέξετε σε συνεννόηση με γιατρό.

Ούτε θετικές κριτικές από φίλους, ούτε η τιμή, ούτε το όνομα του κατασκευαστή μπορούν να εγγυηθούν ότι το αγορασμένο φάρμακο θα είναι χρήσιμο.

Επιπλέον, είναι σημαντικό να αγοράσετε συγκροτήματα ειδικά για άνδρες, καθώς οι ανάγκες του σώματος των εκπροσώπων διαφορετικών φύλων διαφέρουν.

Συνιστάται να μην μετατοπίσετε πλήρως την οχύρωση σε φαρμακευτικά παρασκευάσματα. Όσο περισσότερο το σώμα λαμβάνει θρεπτικά συστατικά από τα τρόφιμα, τόσο το καλύτερο. Εάν όμως έχει προκύψει έλλειμμα, πρέπει να εξαλειφθεί. Αυτό ισχύει για όλους - τόσο απόλυτα υγιείς άνδρες όσο και για άτομα που πάσχουν από κάποιο είδος ασθένειας. Η αβιταμίνωση δεν έχει φέρει τίποτα καλό σε κανέναν ακόμη!

Βιταμίνες για άνδρες για βελτίωση της ισχύος - ονόματα, κριτικές, κόστος στο φαρμακείο

Οι άνδρες συχνά αντιμετωπίζουν στυτική δυσλειτουργία μεταξύ των ηλικιών 40 και 50. Υπάρχουν πολλοί λόγοι για την παραβίαση της δραστικότητας και ένας από αυτούς είναι η έλλειψη βιταμινών. Χρήσιμες ουσίες εισέρχονται στο σώμα μαζί με τα τρόφιμα, αλλά σε αυτήν την ηλικία αυτό μπορεί να μην είναι αρκετό. Στη συνέχεια, οι γιατροί συστήνουν να αρχίσουν να παίρνουν βιταμίνες για τους άνδρες για να βελτιώσουν την ισχύ τους. Αξίζει να γνωρίζετε με περισσότερες λεπτομέρειες πότε να ξεκινήσετε να τα παίρνετε και ποια σύμπλοκα βιταμινών έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να αποκαταστήσουν τη στυτική λειτουργία.

παρασκευάσματα βιταμινών για βελτίωση της δραστικότητας

Απαιτούνται ουσίες για κανονική ισχύ

Προκειμένου ένας άντρας να έχει πλήρη σεξουαλική ζωή, καθώς και να συλλάβει ένα παιδί, πρέπει να φάει σωστά. Η διατροφή πρέπει να περιλαμβάνει τρόφιμα που περιέχουν τέτοιες βιταμίνες για να αυξήσουν την ανδρική ισχύ:

 • Η βιταμίνη D βοηθά το σώμα να συνθέτει νέα ορμονικά κύτταρα, συμπεριλαμβανομένης της τεστοστερόνης, και επίσης αυξάνει τη δραστικότητα και τη σεξουαλική επιθυμία.
 • Η βιταμίνη Α βελτιώνει την αναπαραγωγική λειτουργία και ενισχύει επίσης την άμυνα του οργανισμού.
 • Η βιταμίνη Ε βοηθά στην επιτάχυνση της αναγέννησης των κυττάρων, καθώς και στην επιτάχυνση των διαδικασιών κυκλοφορίας του αίματος, βελτιώνει περαιτέρω την κατάσταση των αιμοφόρων αγγείων και καθιστά τα τριχοειδή λιγότερο διαπερατά.
 • Η βιταμίνη C καθιστά τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων ισχυρότερα και πιο ευέλικτα, επιταχύνει τη διαδικασία κυκλοφορίας του αίματος, εμποδίζει την είσοδο μικροοργανισμών και βακτηρίων στο ουροποιητικό σύστημα, επιπλέον έχει θετική επίδραση στην ανοσία
 • Οι βιταμίνες Β ομαλοποιούν την εργασία του νευρικού συστήματος, βοηθούν τις αρσενικές ορμόνες να απελευθερώνονται σε επαρκείς ποσότητες και να αποκαθιστούν τη στύση.

Όταν δεν υπάρχουν αρκετές από αυτές τις ουσίες στο σώμα, ο ασθενής μπορεί να αντιμετωπίσει όχι μόνο σεξουαλική ανικανότητα, αλλά και στειρότητα. Ο ψευδάργυρος και το σελήνιο δεν είναι λιγότερο σημαντικά για τη δραστικότητα, αυτά τα συστατικά εμπλέκονται στην παραγωγή τεστοστερόνης και επίσης αυξάνουν την ποιότητα του σπόρου.

Βιταμίνες που απαιτούνται από τον οργανισμό κατά παράβαση της δραστικότητας

Ένας άντρας μπορεί να αποκαταστήσει την ισχύ με διαφορετικούς τρόπους, αυτό περιλαμβάνει φαρμακευτική θεραπεία, παραδοσιακές μεθόδους θεραπείας, μασάζ και φυσική αγωγή. Οι βιταμίνες για την αύξηση της δραστικότητας στους άνδρες μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως πρόληψη και θεραπεία της ανικανότητας. Διάφορες ουσίες μπορούν να διακριθούν που απαιτούνται από το αναπαραγωγικό σύστημα για πλήρη εργασία:

χρήσιμες ουσίες σε βιταμίνες για δραστικότητα
 1. Ασκορβικό οξύ. Η ουσία έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες, ενισχύει την άμυνα του οργανισμού και αυξάνει το επίπεδο των ανδρικών ορμονών. Με τη συνεχή κατανάλωση οξαλίδας, viburnum, πιπεριού και τριαντάφυλλου, το επίπεδο της λίμπιντο αυξάνεται.
 2. Θιαμίνη. Είναι σημαντικό για το σώμα, καθώς έχει τονωτικό αποτέλεσμα. Εάν δεν υπάρχει αρκετό συστατικό στο σώμα, τότε ο ασθενής αισθάνεται υπνηλία και κουρασμένος. Η θειαμίνη βελτιώνει τη λειτουργία του εγκεφάλου, επιταχύνει την κυκλοφορία του αίματος στα αιμοφόρα αγγεία και διατηρεί τον τόνο τους. Για να καλύψετε την έλλειψη μιας ουσίας, θα πρέπει να τρώτε πατάτες, φιστίκια, καφέ ψωμί και χοιρινό.
 3. Ένα νικοτινικό οξύ. Βοηθά στην καταπολέμηση της κατάθλιψης και ενεργοποιεί το έργο των εγκεφαλικών κυττάρων. Έχει επίδραση στην ισχύ και ενδυναμώνει το σώμα γενικά. Το οξύ βρίσκεται σε σολομό, ξηρούς καρπούς και σε ζυμομύκητες.
 4. Φολικό οξύ. Βοηθά στην αποκατάσταση της λειτουργίας του νευρικού συστήματος, αποκαθιστά τον νυχτερινό ύπνο και τονώνει το σώμα. Ανακουφίζει από συμπτώματα αδυναμίας και κατάθλιψης, βελτιώνει τη διάθεση. Για να λάβετε την ημερήσια δόση φυλλικού οξέος, τρώτε περισσότερες γαρίδες, φρέσκα βότανα, όσπρια και εσπεριδοειδή.
 5. Πυριδοξίνη. Προωθεί την παραγωγή της ορμόνης της ευτυχίας, αποκαθιστά τη δύναμη και την ενέργεια του σώματος. Το συστατικό εξαλείφει τα σημάδια του στρες και της κατάθλιψης, βοηθά στην καταπολέμηση της χρόνιας κόπωσης. Για να πάρετε την ουσία, θα πρέπει να τρώτε περισσότερα τρόφιμα όπως μπανάνες, ηλιόσπορους και αυγά κοτόπουλου και γαρίδες.
 6. Η βιταμίνη D. Επιταχύνει τη διαδικασία παραγωγής τεστοστερόνης και βελτιώνει επίσης την ποιότητα του σπέρματος και αποκαθιστά τη στυτική λειτουργία. Η ουσία παράγεται στο σώμα από την έκθεση στο ηλιακό φως. Επίσης, μπορεί να ληφθεί από τυρί cottage, καρότα, αυγά και ιχθυέλαιο.
 7. Ρετινόλη. Βοηθά στην ενίσχυση των τοιχωμάτων των αιμοφόρων αγγείων, αποκαθιστά την εργασία της καρδιάς και βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος. Η ουσία βρίσκεται σε κράταιγος, ξινή κρέμα, καρότα και τυρί.
 8. Βιταμίνη Β12. Επιταχύνει την αναγέννηση των νευρικών κυττάρων, κάνει τα αιμοφόρα αγγεία ισχυρότερα και πιο εύκαμπτα, και επίσης αποκαθιστά την εργασία του γαστρεντερικού σωλήνα και του καρδιακού συστήματος. Έχει θετική επίδραση στη δραστικότητα, αυξάνοντας τη λίμπιντο. Μπορείτε να πάρετε το συστατικό από θαλασσινά, γάλα, γαλακτοκομικά προϊόντα και τυρί.
 9. Ψευδάργυρος. Ένα ιχνοστοιχείο που συμμετέχει στην παραγωγή τεστοστερόνης, επιταχύνει επίσης την κίνηση του σπέρματος και τα κάνει πιο δραστήρια. Ο ψευδάργυρος βρίσκεται στα θαλασσινά, τα ψάρια και τα αυγά κοτόπουλου.
 10. Τοκοφερόλη. Ομαλοποιεί τα ορμονικά επίπεδα, ενισχύει και τονώνει τα αιμοφόρα αγγεία, κάτι που είναι σημαντικό σε περίπτωση στυτικής δυσλειτουργίας. Για να αντισταθμίσετε την έλλειψη τοκοφερόλης, θα πρέπει να καταναλώνετε γαλακτοκομικά προϊόντα, φυτικά έλαια, διάφορα καρύδια και γάλα.
 11. Σελήνιο. Ένα άλλο στοιχείο που απαιτεί το αναπαραγωγικό σύστημα να λειτουργεί σωστά. Δεν βελτιώνει μόνο τη στύση, αλλά επίσης βελτιώνει την ποιότητα του σπέρματος. Το σελήνιο βρίσκεται σε ξηρούς καρπούς, ντομάτες και αυγά κοτόπουλου.

Οι παραπάνω βιταμίνες για την ισχύ των ανδρών πρέπει να παρέχονται στο σώμα συνεχώς και σε επαρκείς ποσότητες. Σε αυτήν την περίπτωση, το επίπεδο τεστοστερόνης θα είναι πάντα φυσιολογικό. Αλλά δεν είναι πάντα δυνατό να φάει σωστά και στη συνέχεια ο ασθενής μπορεί να χρησιμοποιήσει παρασκευάσματα βιταμινών.

Τα καλύτερα σύμπλοκα βιταμινών για δραστικότητα

Σήμερα στα φαρμακεία μπορείτε να αγοράσετε βιταμίνες για την ισχύ των ανδρών των οποίων τα ονόματα είναι πολύ διαφορετικά, αλλά θα πρέπει να εξετάσετε το περιεχόμενο των βιταμινών. Για να μην βλάψει την υγεία του, ο ασθενής θα πρέπει να συμβουλευτεί έναν γιατρό. Ο γιατρός θα επιλέξει ένα καλό φάρμακο που θα βελτιώσει την κατάσταση ισχύος.

χρήσιμες βιταμίνες για ανδρική ισχύ

Για τους άνδρες που θέλουν να παραμένουν πάντα υγιείς και όμορφες, δεν αρκεί να λαμβάνουν μόνο υγιεινά τρόφιμα, επειδή πολλά από αυτά συχνά έχουν προβλήματα με το γαστρεντερικό σωλήνα. Ως αποτέλεσμα, απαιτείται να παρέχεται στον οργανισμό χρήσιμες ουσίες με τη μορφή ειδικών συμπλοκών τουλάχιστον 2 φορές το χρόνο.

Για να μην μπερδεύεστε κατά την επιλογή τους, με βάση τις κριτικές των πελατών, έχουμε καταρτίσει μια βαθμολογία με τις καλύτερες βιταμίνες για τους άνδρες που αυξάνουν τη δραστικότητα, εξαλείφουν την τριχόπτωση και βοηθούν εξαιρετικά σε πολλές άλλες περιπτώσεις.

Μελετήστε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους και αγοράστε μόνο τα πιο αποτελεσματικά φάρμακα!

Αυτό που οι άντρες χρειάζονται πρώτα απ 'όλα

Οι εκπρόσωποι του ισχυρότερου σεξ χρειάζονται απολύτως όλες τις βιταμίνες, αλλά το πιο χρήσιμο είναι ακόμα η L-καρνιτίνη, η οποία επηρεάζει σημαντικά τη δραστικότητα και τη δυνατότητα σύλληψης ενός υγιούς παιδιού. Λόγω της έλλειψής του, μπορεί να αναπτυχθεί όχι μόνο η στυτική δυσλειτουργία, αλλά και η ποιότητα της εκσπερμάτισης μπορεί επίσης να επιδεινωθεί.

Οι βιταμίνες D και το ασκορβικό οξύ, που αποκαθιστούν τη λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος και είναι υπεύθυνες για την κατάσταση των αρθρώσεων, είναι επίσης σημαντικές για την υγεία των ανδρών. Για μια επιτυχημένη διαδικασία αιματοποίησης, απαιτείται άλφα-τοκοφερόλη (Ε). Χωρίς αυτό, το γεννητικό όργανο μπορεί να έχει ανεπάρκεια στο αίμα, το οποίο επίσης κινδυνεύει να οδηγήσει σε στυτική δυσλειτουργία.

βιταμίνες για δραστικότητα στα προϊόντα

Ο κατάλογος των πιο σημαντικών ουσιών που πρέπει να παίρνουν όλοι οι άνδρες τουλάχιστον μία φορά το χρόνο θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνει βιταμίνες Β (B1, B2, B6, B3, B12). Η έλλειψη αυτών, ειδικά μετά από 50 χρόνια, μπορεί να οδηγήσει σε ευερεθιστότητα, αϋπνία, αυξημένη κόπωση και απώλεια μαλλιών. Όλα αυτά πρέπει να συμπληρώνονται με μέταλλα - ψευδάργυρο, σίδηρο, ιώδιο, μαγνήσιο, κάλιο κ. λπ.

Ποια συγκροτήματα είναι καλύτερα να αγοράσετε

Είναι καλύτερο να αποφύγετε σκευάσματα με τεχνητά χρώματα και αρωματικά πρόσθετα που βελτιώνουν τη γεύση των φαρμάκων. Είναι επίσης σημαντικό τα δισκία να είναι μικρά και εύκολα να καταπίνονται χωρίς να χωρίζονται.

Το καλύτερο από όλα, εάν έχουν σχεδιαστεί για είσοδο 2-4 εβδομάδων, αυτό αρκεί για να εξομαλύνει την κατάσταση.

Εάν είναι δυνατόν, τότε είναι πιο σωστό να αγοράσετε συγκροτήματα στα οποία όλες οι βιταμίνες, τα μικρο- και μακροστοιχεία βρίσκονται ξεχωριστά, επομένως το αποτέλεσμα αυτών θα είναι ισχυρότερο.

Επιλέγοντας τις καλύτερες "αρσενικές" βιταμίνες από τη βαθμολογία μας, σας συνιστούμε να δώσετε προσοχή σε αυτές τις συμβουλές εδώ:

 • Εάν πρέπει να βελτιώσετε την υγεία γενικά, χωρίς να εστιάσετε σε κάποιο συγκεκριμένο όργανο, τότε θα πρέπει να επιλέξετε ενισχυτικές βιταμίνες.
 • Όσοι έχουν προβλήματα με την ισχύ πρέπει να αγοράσουν συγκροτήματα ειδικά σχεδιασμένα για να το εξαλείψουν.
 • Οι άνδρες άνω των 40 ετών πρέπει να δώσουν προσοχή στα μέσα που βοηθούν στη διακοπή της τριχόπτωσης, καθώς σε αυτήν την ηλικία αντιμετωπίζουν συχνά ένα τέτοιο πρόβλημα.
 • Όσοι θέλουν να δημιουργήσουν μυϊκή μάζα και που ασχολούνται ενεργά με το γυμναστήριο, συνιστάται να επιλέξουν σύμπλοκα βιταμινών που αποσκοπούν στην αποκατάσταση της λάσπης και της ενέργειας.
 • Για τους άνδρες που σκοπεύουν να γίνουν γονείς στο εγγύς μέλλον, μπορείτε να αγοράσετε ένα φάρμακο που έχει θετική επίδραση στην αναπαραγωγική λειτουργία.

Φυσικά, η λίστα με τις καλύτερες βιταμίνες για τους άνδρες μπορεί να είναι πολύ μεγάλη, επομένως έχουμε επιλέξει μόνο τις πιο δημοφιλείς και πραγματικά αποτελεσματικές θεραπείες με βάση τις κριτικές των πελατών. Αυτή η βαθμολογία βασίζεται σε μια ανάλυση ορισμένων πλεονεκτημάτων και μειονεκτημάτων και ελπίζουμε ότι θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το φάρμακο που είναι πιο χρήσιμο για εσάς.