Χρήσιμα προϊόντα για αύξηση της δραστικότητας στους άνδρες

Δυναμικότητα είναι η σεξουαλική ικανότητα ενός άνδρα, η οποία συνίσταται στην ικανότητά του να έχει σεξουαλική επαφή, να ξυπνά και να συλλάβει παιδιά. Η ισχύς εξαρτάται άμεσα από έναν τεράστιο κατάλογο παραγόντων, οι πιο σημαντικοί είναι η διατροφή, ο τρόπος ζωής και η υγεία. Οι γιατροί ονομάζουν επίσης τα πιο σημαντικά προϊόντα για δραστικότητα.

Ο κατάλογος αυτών των προϊόντων πρέπει να περιλαμβάνεται στην καθημερινή διατροφή κάθε άνδρα. Αυτό όχι μόνο θα αποτρέψει τη στυτική δυσλειτουργία και την ανικανότητα, αλλά θα αυξήσει επίσης τη δραστικότητα και τη λίμπιντο. Απομένει μόνο η δημιουργία μιας πρώτης λίστας χρήσιμων και απαγορευμένων προϊόντων για το ανδρικό γεννητικό σύστημα.

Σαλάτα θαλασσινών για αύξηση της ανδρικής ισχύος

Πώς εξαρτάται η ισχύς από την κατανάλωση ορισμένων τροφίμων;

Ακόμα και στην εποχή της θεάς Αφροδίτης, εντοπίστηκαν προϊόντα που αυξάνουν τη δραστικότητα και τη λίμπιντο ενός άνδρα, ανεξάρτητα από την ηλικία του. Σήμερα, οι γιατροί έχουν δώσει πολλά επιχειρήματα σχετικά με το πώς ακριβώς αυτά τα τρόφιμα επηρεάζουν το σεξουαλικό δυναμικό ενός άνδρα και επίσης τι μπορεί να μειώσει τη δραστηριότητα στο κρεβάτι.

Και συγκεκριμένα:

 • Οι βιταμίνες Α και Ε είναι απαραίτητες για πλήρη αναπαραγωγή και αύξηση της ανδρικής γονιμότητας.
 • Οι βιταμίνες Β βοηθούν τα νευρικά άκρα να μεταδίδουν παρορμήσεις που προκαλούν ενθουσιασμό και συναφείς διεργασίες.
 • το ασβέστιο, το μαγνήσιο, ο ψευδάργυρος και το σελήνιο, το θείο συμβάλλουν σε μια ισχυρή στύση και επαρκές επίπεδο ισχύος.
 • οι υδατάνθρακες και τα λίπη αυξάνουν την αντοχή ενός άνδρα.
 • Τα αμινοξέα απομακρύνουν τις ρίζες και τις τοξίνες από το σώμα, αποτρέποντας ορισμένες ασθένειες.
 • Η πρωτεΐνη είναι ένα δομικό στοιχείο για τη σύνθεση τεστοστερόνης και σπερματικού υγρού.

Κάθε άνθρωπος πρέπει να θυμάται ότι η υπερκατανάλωση τροφής και η κατάχρηση τροφής μπορούν να οδηγήσουν σε μείωση της δραστικότητας και της πείνας - σε πλήρη διακοπή λειτουργίας

Προϊόντα που αυξάνουν τη σεξουαλική απόδοση των ανδρών

Η καθημερινή διατροφή ενός άνδρα πρέπει να είναι ισορροπημένη και ποικίλη. Το φαγητό για δραστικότητα είναι στον ατμό, στο φούρνο, ψήνεται και βράζεται, δεν χρειάζεται το τηγάνισμα.

Και το πιο πολύτιμο είναι τα τρόφιμα που δεν έχουν υποστεί θερμική επεξεργασία. Μπορείτε να διατηρήσετε την ισχύ με τα ακόλουθα προϊόντα:

 • Ξηροί καρποί κάθε είδους. Εκτός από τις βιταμίνες Ε και Β, περιέχουν ουσίες όπως μαγνήσιο και ψευδάργυρο.
 • Ενα ψάρι. Μια πηγή φωσφόρου, ασβεστίου, ψευδαργύρου και ορισμένων βιταμινών, τα ψάρια πρέπει να βρίσκονται στο μενού τουλάχιστον δύο φορές την εβδομάδα.
 • Απαχο κρέας. Για την σεξουαλική σεξουαλική δραστηριότητα, προτιμάται το κόκκινο κρέας, πλούσιο σε σύνθεση και χρήσιμες ιδιότητες.
 • Μερικά γλυκά. Το πιο χρήσιμο για την περιοχή των γεννητικών οργάνων είναι το μέλι, η μαύρη σοκολάτα.
 • Αυγά κοτόπουλου. Η σύνθεση του προϊόντος βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος, αυξάνει την ανοσοποιητική δύναμη, βοηθά τους ιστούς του πέους να γεμίζουν καλύτερα με αίμα κατά τη διάρκεια της στύσης, εξαλείφοντας έτσι προβλήματα με την ισχύ.
 • Θαλασσινά. Μια πηγή ψευδαργύρου και πρωτεΐνης, χάρη στην οποία η τεστοστερόνη παράγεται σε επαρκείς ποσότητες.
 • Εσπεριδοειδές. Αυτά τα φρούτα είναι αναντικατάστατες πηγές λουτεΐνης, λόγω των οποίων αυξάνεται η συγκέντρωση της τεστοστερόνης στο αίμα.
 • Φυτικά έλαια. Μια πηγή βιταμίνης Ε και άλλων ουσιών που βελτιώνουν την ποιότητα του σπέρματος, καθορίζουν ορμονικά επίπεδα.
 • Λυχνίτης. Χάρη σε αυτόν τον καρπό, τα τοιχώματα των αιμοφόρων αγγείων και οι λειτουργίες της καρδιάς ενισχύονται, τα αιμοφόρα αγγεία διαστέλλονται και το αίμα ρέει πιο εύκολα στα γεννητικά όργανα κατά τη διάρκεια μιας στύσης.
 • Χόρτα. Ο μαϊντανός και το σπανάκι θεωρούνται παλιές αρσενικές τροφές που ενισχύουν τη δύναμη και τις δυνατότητές τους.

Επίσης χρήσιμα προϊόντα περιλαμβάνουν χυμούς από σέλινο, ρόδι, κολοκύθα και διάφορα μούρα, ρόφημα κουμίστας, τσάι από βότανα και γαλακτοκομικά προϊόντα.

Τι πρέπει να εγκαταλειφθεί κατηγορηματικά;

Γνωρίζοντας ποια τροφή χρειάζεται για να αυξήσει τη δραστικότητα, θα είναι εύκολο για έναν άνθρωπο να συνθέσει τη διατροφή του. Μπορεί να αραιωθεί με δημητριακά, άπαχο κρέας, αυγά και παραπροϊόντα σφαγίων. Αλλά τα προϊόντα που είναι χρήσιμα για την ισχύ δεν είναι το μόνο πράγμα που πρέπει να γνωρίζετε σίγουρα. Υπάρχει τροφή που, αντίθετα, μπορεί να προκαλέσει σεξουαλική ανικανότητα.

Επιβλαβές φαγητό που καταστέλλει την ισχύ ενός άνδρα

Και συγκεκριμένα:

 • αλκοολούχα ποτά που μειώνουν τη λειτουργία των όρχεων, η οποία αναστέλλει τη δραστικότητα και τις αναπαραγωγικές λειτουργίες.
 • λιπαρά κρέατα και ψάρια, τα οποία αυξάνουν τα επίπεδα χοληστερόλης στο αίμα, και αυτό οδηγεί σε στυτική δυσλειτουργία.
 • υπερβολικά αλμυρή τροφή, η οποία διαταράσσει πολλές διαδικασίες στο σώμα, βλάπτει τη σπονδυλική στήλη και οδηγεί σε οίδημα.
 • ανθρακούχα ποτά, αρτοσκευάσματα, γλυκά που οδηγούν σε παχυσαρκία.
 • καπνιστά, κονσερβοποιημένα τρόφιμα που μολύνουν το σώμα με ρίζες και τοξίνες.

Επίσης, μην καταφεύγετε στη βοήθεια ενεργειακών ποτών που δίνουν βραχυπρόθεσμα αποτελέσματα και πλήγμα στο καρδιαγγειακό σύστημα. Ο κύριος εχθρός της δραστικότητας είναι το υπερβολικό βάρος, επομένως τα τρόφιμα πρέπει να είναι περισσότερο φυτικά και σωστά προετοιμασμένα.

Τα καλύτερα προϊόντα για αύξηση της ισχύος

Με βάση τις καθορισμένες βιταμίνες, μέταλλα και ιχνοστοιχεία, μπορείτε να δημιουργήσετε μια λίστα με τα πιο πολύτιμα προϊόντα για τη διατήρηση της ισχύος και της στύσης. Οι γιατροί ονομάζουν περισσότερα από 30 προϊόντα, μεταξύ των οποίων μπορούν να διακριθούν τα κορυφαία 5 προϊόντα γρήγορης και ισχυρής επίδρασης στη σεξουαλική σφαίρα.

Όνομα προϊόντος για αύξηση της ισχύος Περιγραφή των χρήσιμων ιδιοτήτων του προϊόντος
Abomasum ή στομάχι καμήλας Εάν τρώτε 3 γρ. Προϊόν, μετά από λίγα λεπτά, ένας άντρας θα νιώσει ένα κύμα δύναμης και ενθουσιασμού. Με τη βοήθεια ενός βάμματος σε ένα τέτοιο προϊόν, η ανικανότητα μπορεί γενικά να θεραπευτεί.
Στρείδια Φυσικό ισχυρό αφροδισιακό που διεγείρει το πέος. Πηγή ψευδάργυρου, πρωτεϊνών, αμινοξέων και ορμόνης ντοπαμίνης (διεγερτικό ικανοποίησης).
Πλευρονήκτης Ένα απαραίτητο προϊόν για την αύξηση της αντοχής και της ανέγερσης των ανδρών. Το ψάρι είναι πλούσιο σε βιταμίνες και μέταλλα, αφομοιώσιμες πρωτεΐνες, ιχνοστοιχεία χρήσιμα για δραστικότητα.
Σκουμπρί Αυτό το ψάρι περιέχει ωμέγα λιπαρά οξέα που είναι σημαντικά για την παραγωγή τεστοστερόνης. Επίσης, η σύνθεση των ψαριών (ιώδιο και φώσφορος) είναι ευεργετική για την ανδρική αναπαραγωγική υγεία, καθώς το προϊόν αυξάνει τη βιωσιμότητα του σπέρματος.
Γογγύλι Το προϊόν πρέπει να χρησιμοποιείται βραστό ως συνοδευτικό για ψάρια και θαλασσινά. Η σύνθεση είναι πλούσια σε βιταμίνες και ουσίες που αυξάνουν την ανοσία και τη λειτουργία σχεδόν όλων των συστημάτων και οργάνων.

Παραγωγή

Τα καλύτερα προϊόντα που αυξάνουν τη δραστικότητα είναι γογγύλια, ψαροκόκαλα και σκουμπρί, στρείδια και χοιρινό κρέας. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε ξηρούς καρπούς και μέλι, άπαχο κρέας, φυτικά έλαια, γαλακτοκομικά προϊόντα που έχουν υποστεί ζύμωση, λαχανικά και φρούτα, μούρα και φυσικούς χυμούς σε αυτήν τη λίστα. Εάν η διατροφή είναι πολύπλευρη και ποικίλη, ένας άνθρωπος δεν θα αντιμετωπίσει ποτέ ανικανότητα στο πλαίσιο της έλλειψης βιταμινών και χρήσιμων πόρων του σώματος.