Κριτικές για EroFertil

 • Χρήστος
  Στη νεολαία του, δεν εκτιμούσε την υγεία, έντυσε εύκολα. Κάποτε, σε θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν, έπρεπε να παραμείνω στο κρύο για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αρχικά, άρχισαν τα προβλήματα στύσης και στη συνέχεια η συχνότητα ούρησης έγινε συχνότερη. Πήγα σε έναν ουρολόγο, συμβούλεψε το EroFertil. Στην αρχή δεν πίστευα στην αποτελεσματικότητα των καψουλών, αλλά μετά από ένα μήνα χρήσης όλα τα προβλήματα εξαφανίστηκαν.
  EroFertil
 • Γεώργιος
  Για μεγάλο χρονικό διάστημα δεν υπήρχε σταθερό κορίτσι, σεξ 1-2 φορές το μήνα. Τα προβλήματα άρχισαν, το ενδιαφέρον για οικειότητα εξαφανίστηκε. Η στύση έγινε ασταθής και θα μπορούσε να εξαφανιστεί την πιο ακατάλληλη στιγμή. Εμφανίστηκε ένας συνεχής συνεργάτης, αλλά τα προβλήματα με την ισχύ δημιουργούσαν ταλαιπωρία. Παρήγγειλα το erofertil, μετά από μια πορεία χρήσης η ισχύς ανακτήθηκε.
  EroFertil
 • Ευάγγελος
  Προβλήματα στύσης, ο γιατρός διάγνωσε τη στειρότητα. Δεν ήξερα τι να κάνω. Πήρε συνθετικά ναρκωτικά, αλλά το αποτέλεσμα ήταν μηδέν. Ενημερώθηκε το EroFertil. Αρχικά, ντρέπομαι που πωλείται μόνο στο Διαδίκτυο. Αλλά μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, ήμουν ικανοποιημένος. Η αντοχή στο κρεβάτι έχει αυξηθεί. Τα σπερματοζωάρια ενεργοποιήθηκαν. Η γυναίκα μου και εγώ σχεδιάζουμε ένα παιδί.
  EroFertil
 • Αναστασία
  Ο σύζυγος είχε προβλήματα στο κρεβάτι. Ξεκίνησαν τα συμπλέγματα, οι νευρικές διαταραχές. Ένας φίλος ενημέρωσε το erofertil. Ο σύζυγος ήταν δύσπιστος για αυτό το φάρμακο. Αλλά μετά από μια εβδομάδα χρήσης, η στύση εντατικοποιήθηκε, η σεξουαλική επαφή παρατάθηκε.
  EroFertil
 • Δήμητρα
  Τα καψάκια EroFertil λειτουργούν πραγματικά σε ένα συγκρότημα. Οι στυτικές δυσλειτουργίες εξαφανίστηκαν, η ούρηση έγινε κανονική, άρχισα να παίρνω πραγματική απόλαυση από την οικειότητα. Παρατήρησα ότι το συναισθηματικό άγχος είχε φύγει, μπορώ να επικεντρωθώ πλήρως στον σύντροφό μου.
  EroFertil
Βαθμολογία χρηστών EroFertil
4.6
25